Zabava

Mladi bandi in glasbeni ustvarjalci pozor!

U.K.
26. 5. 2014, 09.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Svet glasbe gradi na sanjah, ustvarjalnosti, odrekanju, trudu. Pot do uspeha in prepoznavnosti projektov je težka, glasbene skupine pa dolgo, predolgo ali zaman čakajo na priložnost in potrditev.

Osebni arhiv

Vsi, ki vas natečaj zanima, dobite podrobnejše informacije/ pravila na spletni strani www.sandiego.si in www.facebook.com/SanDiEgoBand.

To je razlog, da so se glasbeniki iz skupine San Di Ego odločili deliti svoje dolgoletne izkušnje z mladimi ter jim na svojstven način pomagati in prispevati k njihovi afirmaciji.
Z novo skladbo 'Izbrisani' San Di Ego z današnjim dnem odpirajo natečaj za mlade glasbene skupine in glasbene ustvarjalce!
V novi skladbi, ki nosi naslov 'Izbrisani', se prepleta surov zvok hard rocka z melodično noto v refrenu. To je delo, ki izraža in izpostavlja dušo zasedbe San Di Ego. Single zasedba uporabi za podajanje sporočila, zgodbe o vesoljcu, ki obišče naš planet. Nezadovoljen poda drastično rešitev ...
Zasedba San Di Ego pripravlja natečaj (v sodelovanju z založbo Dallas), ki bo namenjen mladim, neuveljavljenim glasbenim skupinam.
Vsi, ki se bodo udeležili natečaja, se bodo pomerili med seboj na zanimiv način. Vsak od sodelujočih se mora pokazati s čim bolj izvirno interpretacijo nove skladbe San Di Ego 'Izbrisani'. Posnetki so lahko v avdio, video obliki, posneti s telefonom ... Fantje obljubljajo, da kvaliteta posnetka ne bo vplivala na končen izbor.

Video navodila in izjave komisije in sodelujočih v natečaju Izbrisani si lahko ogledate pod tem člankom, v sekciji video

Najbolj izvirnemu bandu, torej zmagovalcu natečaja, bo omogočeno snemanje njihovega avtorskega dela v studiu Urgenca s tonskim mojstrom Matejem Zalarjem, za mix pa bo poskrbel Franci Zabukovec Zabukowski. Za distribucijo skladbe v medije bo poskrbela založba Dallas.