Zabava

Angelca Likovič pri sedemdesetih še vedno seksa

B. P.
17. 4. 2014, 08.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Odkar je ni več na televiziji, se Angelca Likovič pojavlja na takšnih in drugačnih prireditvah, okroglih mizah in debatnih krožkih. Manjkala ni niti na Štuku, kjer so jo gostili študentje na izobraževanju o spolnosti z naslovom Seksoslovje. Najprej so se zadeve lotili teoretično, nato pa sta na oder prišla še mariborska igralka v filmih za odrasle Santana Blue in srbski igralec Dino Dinoni.

Mateja Jordovič Potočnik

Pred zvedavimi očmi sta uprizorila seks v živo, ki pa ga Angelca Likovič iz protesta ni hotela gledati. »Ko smo bili mi mladi, česa takšnega nismo potrebovali. Mojemu možu ni bilo treba plačevati za spolne užitke, vedno jih je imel dovolj. Tudi zdaj, na stara leta, mu jih ne manjka,« je iskrena Angelca, ki je tako nehote odprla zelo zanimivo temo. Marsikdo se namreč sprašuje, kdaj se končajo meseni užitki, po njenem pričevanju pa je očitno lahko pestro tudi po 70. letu.

Nekdanji učiteljici in ravnateljici tako ne moremo očitati, da je ozkogleda, saj brez dlake na jeziku priznava svojo pestro seksualno življenje, le da bi se moralo po njenem dogajati za štirimi stenami, češ da je industrija za odrasle pregroba in preveč nazorna, s čimer ubije strast in erotični naboj.

Geli, kot jo kliče njen mož, pa je izrazila zaskrbljenost za La Toyo, ki se je tudi udeležila dogodka, saj ne ve, kako bo pornesa razložila svojemu otroku, kaj je počela v življenju.

Ta je gospo hitro pomirila, naj si ne beli glave zaradi njene kariere, ker ničesar ne obžaluje in se zaveda, da je njen poklic že od nekdaj na tapeti konservativnega dela družbe. »Ničesar se ne sramujem, podrla sem marsikateri tabu, vam, gospa Angelca, pa polagam na srce, da ne demonizirate seksa in ga ne zaklepate v spalnice, ampak dovolite ljudem, da počnejo, kar sami želijo. V Sloveniji je premalo seksa in preveč frustracij,« je prepričana prsata plavolaska.