Zabava

Zvezda bije bitko s hudo boleznijo?!

K.A./M.J.
12. 4. 2014, 16.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Ko se je pojavila na nedavni večerni prireditvi, je bila videti izjemno shujšana. Ali bije bitko z boleznijo, ali je vse skupaj le plod stroge diete?

Slavna komičarka Roseanne Barr (61) se je dolga leta borila z odvečnimi kilogrami. Leta in leta je bila bitke z dietami, pred leti se je odločila za operacijo želodca in nedavno pokazala postavo, ki je pri njej že dolgo nismo videli.

Zvezdnica pri 61-ih izgleda bolj zdravo, srečno in žari kot še nikoli. Ko se je nedavno pojavila v Pasadeni, so jo vsi gledali z navdušenjem, uživala pa je tudi v pozornosti zbranih fotografov. "Žal še vedno ne morem kupovati oblek v Los Angelesu, saj so standardi tukaj izjemno visoki. Še vedno ne morem najti oblek moje velikosti, a kljub temu se počutim čudovito in vem, da sem videti super," je vzhičeno dejala Roseanne.

V svojih najbolj 'okroglih' letih je tehtala 160 kilogramov. Podvrgla se je številnim lepotnim operacijam, med drugim je zmanjšala prsi, si naredila liposukcijo trebuha in si popravila nos. Trenutno je v razmerju z Johnnyjem Argentom.