Zabava

Tini Maze izkazali, da ji stojimo ob strani

R.A/M.J.
31. 1. 2014, 09.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Na Radiu Aktual smo se odločili, da bomo pred zimskimi olimpijskimi igrami presenetili Tino Maze in ji zaželi veliko sreče in uspeha na prihajajočih tekmah. Ker vemo, da je imela letos kar nekaj težav smo se odločili, da ji bomo izkazali podporo in ji dali vedeti, da ji stojimo ob strani.

Radio Akutal

Aktualovka Eva se je povezala s časopisom Ekipa in skupaj so se odpravili v Kranjsko Goro, kjer so ji izročili nagrado za Ekipina športno osebnost leta 2013. Eva vas je že dopoldne pozvala, da nas pokličete in da ji lepe besede in misli namenite tudi vi. Kar lepo število vaših želja smo zbrali in ji vse skupaj predvajali po končani tiskovni konferenci, ko si je Tina Maze vzela čas samo za nas. Ob poslušanju vaših posnetkov je bila Tina vidno ganjena. Zelo jo je presenetila tudi pesem naše poslušalke, ki na kocu govori celo o rumu. 

Radio Akutal



Ob koncu ji je Eva izročila še simbolično darilo, ki jo bo na olimpijskih igrah spominjal na vašo in našo podporo. Radio Aktual ji je namreč podaril tople slušalke, ki jo bodo grele, hkrati pa ji bodo omogočale sprostitev ob poslušanju...Radia Aktual, seveda!!!

Tina se vsem vam, ki ste ji namenimi lepe besede, iskreno zahvaljuje in vam pošilja lepe pozdrave!!!!

Radio Akutal