Zabava

Princeso Diano naj bi ubil Hrvat Boris, ki se skriva na Jadranu

M.J.
6. 1. 2014, 13.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Pri kanadskem tabloidu Globe trdijo, da princ William ve, kdo je ubil njegovo mamo, zato odhaja na Hrvaško, da bi tam ubil njene morilce.

Reuters

Čeprav je Britansko sodišče v ponovni preiskavi potrdilo, da je za smrt britanske princese in Dodija Al Fayeda krivo nesrečno naključje, vzrok zanj pa je dejstvo, da je bil voznik vinjen, princesa pa ni bila privezana z varnostnim pasom. Toda kanadski tabloid, naj bi imel drugačne podatke. Za smrt naj bi bil kriv Hrvat Boris!

Reuters

Pri tabloidu trdijo, da naj bi se Boris in njegova dva pomočnika skrivala nekje v hribih blizu Jadranskega morja, živeli pa naj bi na izredno primitiven način.

Diano ubili, da ne bi razkrila sramotnih detajlov o Charlesu

Kanadski mediji pišejo, da naj bi kraljica sprožila lastno preiskavo, potem ko so na dan prišle govorice o naročenem uboju. Pri Globe trdijo, da je kraljica odkrila veliko tega, kar je policija predvidevala. Morilce naj bi najela mednarodna združba preprodajalcev orožja, saj naj bi Diana škodovala njihovim interesom.

Kraljica naj bi tako princu Williamu prepustila odločitev o tem, kaj bo storil. On seveda ni mogel dopustiti tega, zato je zapustil vojsko in svoje življenje posvetil iskanju materinega morilca. Osnoval je skupino osmih vojakov in se podal v Bosanske hribe, kjer naj bi se skrivali morilci, seveda pa jih želi žive, da bi odkril vse podrobnosti umora.

 Vse te teorije pa so le še v prid prodaji knjige Alana Powra (knjizi 'The Princess Diana Conspiracy'), v kateri trdi, da so Diano ubili pripadniki SAS. Ali je na tem kaj resnice pa verjetno ne bomo izvedeli nikoli. Ali pač?