Zabava

Zmagovalec Gostilne končal v objemu temnolaske

M.J.
18. 12. 2013, 09.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Finalna oddaja Gostilna išče šefa je potrdila, kar smo pričakovali: prepričljivo je zmagal 33-letni Primorec Tomaž Škvarč, ki se je iskreno razveselil glavne nagrade 50 tisoč evrov.Po končanju resničnostnega šova Gostilna išče šefa, ki ga je v Sloveniji spremljalo lepo število ljudi, so se v studiu ponovno zbrali vsi nekdanji tekmovalci.

Mediaspeed

Ti so priznali, da se jim je zaradi nastopa v šovu življenje močno spremenilo. Mitja mora tako kar naprej deliti avtograme, Martina je že dobila ponudbo za službo in nov zob, Iztok se otepa oboževalk, Žiga pa je takoj po prihodu iz šova našel novo ljubezen. Vsi so se strinjali, da je bila to neponovljiva izkušnja, ki jim bo zagotovo odprla mnoga vrata. Seveda pa je največ pozornosti razumljivo prejel zmagovalec Tomaž, ki je ob zmagi priznal, da je moral narediti kar nekaj korakov nazaj, da je začel napredovati, to pa je bil najverjetneje tudi ključ do zmage.

Ko se je končno lahko srečal s svojimi najbližjimi, je takoj padel v objem črnolase Anite. Kaj je dekle moralo pretrpeti med tem, ko je bil Tomaž v Gostilni, pa si preberite v današnji številki časopisa Svet24.