Zabava

Do greje posteljo Mance Špik?

mv
3. 12. 2013, 20.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Slovenska pevka Manca Špik je s svojo objavo na facebooku pred kratkim sprožila govorice, da je na novo zaljubljena, zato smo to preverili tudi mi. Z njenim iskrenim odgovorom smo več kot zadovoljni.

Mediaspeed

»Pogrešam nekoga! Lep večer vam želim,« je na svojem facebooku pred dnevi zapisala Manca Špik in sprožila val vprašanj, koga neki pogreša. Pevka namreč ne skriva, de je že nekaj časa samska in verjetno bi ji vsi privoščili, da se ponovno zaljubi. »Še vedno sem samska. Nisem pa osamljena,« nam je v smehu zaupala Manca, ki več o svojem ljubezenskem življenju ni želela povedati, zaupala pa nam je, da je trenutno v zelo srečnem obdobju svojega življenja. »Počutim se bomba! Delam na ljubezni do sebe in imam lahko ljudi rada tudi na povsem drugačen način. Cenim vsak trenutek. Ničesar več ne izsiljujem, ampak se prepuščam toku in odkrivam lepote na vsakem koraku,« nam je razložila pevka, ki je bila nazadnje v razmerju s Primožem Goričnikom, s katerim še vedno uspešno poslovno sodelujeta.

Mediaspeed

Ponosna teta

Par je bil zaljubljen kar osem let, leto pred razhodom sta se celo zaročila, a kmalu nato ugotovila, da sta bolj kot intimna partnerja globoko povezana prijatelja. Čeprav je Manca že nekajkrat priznala, da si želi otrok, ne prehiteva stvari in z veseljem opravlja vlogo tete, njena sestra Mojca ima namreč hčerko Katko in sina Svita, ki ju Manca obožuje.