Zabava

Ja kam jo pa gledaš?

Lady
2. 12. 2013, 12.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

»Bolj ko se upiraš spremembam, teže je, težje so preizkušnje. Saj v življenju niso samo vzponi, so tudi padci,« pravi v intervjuju za novi Lady horoskop Lili Žagar.Dodaja tudi, da se je naučila sprejemati težave, ker je tako lažje.

Mediaspeed

Zaupala nam je še, kako se je spremenila po rojstvu obeh otrok: »Zdi se mi, da se je v meni zgodil preporod. Zdaj se počutim res žensko, prej se mi je zdelo, da sem kot nekakšna smrkljica. Čutim odgovornost, zavedam se je.« Razgovorila se je o partnerstvu, službi in o duhovnosti: »Verjamem v reinkarnacijo in v to, da v življenju opravljamo naloge, ki jih v prejšnjem življenju nismo izpolnili, verjamem v karmo in vem, kaj moram popraviti pri sebi.«

Več torej lahko preberete v Lady horoskopu, ki izide 29. novembra. V njem boste v velikem letnem horoskopu naše znane astrologinje Eme Kurent prebrali še, kako so vam zvezde naklonjene v prihodnjem letu, astrolog Bern Jurečič pa je pogledal, kaj prinašajo Denisu Avdiću in Katarini Čas. Predstavljamo vam angelčke Saše Lendero in vilinske karte Dobre vile Maje Debelak, kako je mogoče prihodnost brati z dlani, kako lahko izdelate svoja darila in še marsikaj zanimivega. Zato ne pozabite na novo številko revije, ki izide v petek!