Zabava

Katja in Magdalena mu nista dolgo greli postelje

M.V.
22. 11. 2013, 21.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V medijih se vse glasneje govori o tem, da se Jure Štekar, postavni vinar, za katerega se je v šovu Ljubezen na deželi boril lep šopek deklet, na koncu ni mogel odločiti med črnolaso Katjo Mekiš in rdečelaso Magdaleno. Z obema naj bi se intimno zapletel, a na koncu ostal sam.

Planet TV

Verjetno ni Slovenca, ki si ob ogledu oddaje Ljubezen na deželi ni zaželel, da bi bil v koži vinarja Jureta Štekarja, za katerega se je v romantičnem okolju Goriških brd borilo 12 mladenk. A ljubezni se ne da izsiliti, in čeprav so si ustvarjalci oddaje želeli, da bi se postavni Jure zaljubil in ustalil z eno od tekmovalk, se to menda ni zgodilo.

Vse glasnejše so sicer govorice, da se je samski vinar na koncu stežka odločal med dvema tekmovalkama, ki sta se očitno le dotaknili njegovega srca. Prva naj bi bila črnolasa lepotička Katja Mekiš, druga pa mlada mamica Magdalena. Katja naj bi mu posteljo grela po koncu šova, a ni ostala dolgo, zatem pa naj bi se Štekar med rjuhami zbližal še z Magdaleno, pravi neimenovani vir, ki se je o tem razgovoril med komentarji na facebooku. Z 32-letno Štajerko so ga pred dnevi ujeli tudi med zabavanjem v enem od ljubljanskih klubov, kjer naj bi si bila 'nevarno' blizu.

Katja, Magdalena ali Irma?

Ustvarjalci oddaje na Planetu TV govoric niso želeli potrditi, temveč so gledalcem sporočili, da bodo Juretovo pravo izbranko lahko zasledili v zadnji oddaji, ki bo na sporedu 12. decembra, ter poudarili, da gre do takrat le za ugibanja. Pred Katjo in Magdaleno so namreč mediji Jureta povezali tudi z Irmo, rdečelaso Gorenjko, ki se je v oddaji dokazala kot najbolj pridna in delavna.

Jure se, kot kaže, težko odloča, kar se tiče žensk, sploh če se te odkrito borijo zanj. Ali je katera od tekmovalk v resnici osvojila njegovo srce? Se je vinar res zaljubil ali tudi po snemanju ostaja zaprisežen samec? Na odgovor bomo morali še malce počakati.

Planet TV

Planet TV

Planet TV