Zabava

Ja, z njo se je mečkal!

mv
21. 11. 2013, 19.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Hrvaški pevec Giuliano Đanić je že vrsto let poročen s plesalko Kristino, v enem od intervjujev za hrvaške medije pa je priznal, da je bil nekoč zaljubljen v priljubljeno pevko Jeleno Rozgo.Giuliano Đanić, eden najbolj priljubljenih hrvaških pevcev, je precej zaščitniški do svoje zasebnosti, a pred dnevi je hrvaškima novinarkama vseeno izdal nekaj podrobnosti zasebne narave.

Mediaspeed

''Da, res je. Bil sem v razmerju z Jeleno Rozgo. Bila sva še otroka, Jelena pa je še danes super punca,« je razkril 40-letni glasbenik, ki je priznal tudi, da se je prvič zaljubil pri dvanajstih letih in da je nedolžnost izgubil proti koncu osnovne šole. Ni jima želel povedati, s kom s hrvaške glasbene scene se je še zapletel, priznal pa je, da je najsrečnejši, odkar je našel Kristino.

»Navdušen sem nad dejstvom, da se mi je pustila zapeljati. Iz tira me spravi le, kadar me pokliče po priimku, saj takrat vem, da sem naredil nekaj narobe,« je razložil Giuliano. »Zakon je vedno stvar kompromisa. Recept za uspeh se skriva v tem, da daš ženi vedno prav,« je ob koncu intervjuja še dodal pevec.

Bolj je miren

Giuliano je sicer lani po več kot petih letih izdal nov album Sada imam sve, ki ga je dolgo skrbno pripravljal. »Nisem želel hiteti. Želel sem, da pesmi pridejo iz mene takrat, ko želi bog. Zadnje čase sem veliko bolj miren in zdi se mi, da imam vse, kot pravi naslov albuma,« je povedal glasbenik, ki je vesel, da se nikoli ni ujel v predvidljive pasti slave. »Ponosen sem nase, da se nikoli nisem predal drogam. Poznam veliko glasbenikov, ki jim je to uničilo življenje, in verjemite mi, da sem se boril na vso silo, da sem ostal normalen,« pravi.