Zabava

Vriskanje in aplavzi

A.M.
15. 11. 2013, 18.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Fantje, ki so letos osvojili nagrade na vseh festivalih, na katerih so se pojavili, so pred dnevi v Slovenski Bistrici pripravili že drugi koncert.Razprodana dvorana, nasmejani obrazi, vriskanje in nepozabne domače viže so le delček še ene uspešne zgodbe, na katero so ponosni Poskočni muzikanti, ki so na letošnjem festivalu v Števerjanu in na Graški Gori postali absolutni zmagovalci.

Tjaša Oman

Na najstarejšem tovrstnem festivalu pri nas, na Ptuju, pa so postali še najboljša kvintet zasedba. In najboljše so ponudili tudi na koncertu Poskočno na Poskočne, kjer so predstavili tako nove kot stare, že znane viže ter seveda festivalske uspešnice.

Poleg študentov akademije za glasbo, ki so (pričakovano) pripravili nepozaben koncert, so nastopili še Tanja Žagar, Domen Kumer, Dejan Vunjak, Robert Goter, ansambel Unikat, ansambel Petka ter Euro kvintet.

Vse skupaj je bilo še zanimivejše zaradi duetov, ki so jih izvedli z glasbenimi gosti, ob čemer je zaplesala vsa dvorana. Kot smo izvedeli, pa fantje letos še niso rekli zadnje, saj jih čaka še nastop na festivalu Slovenska polka in valček 2013, kjer jih večina že vidi v finalu.