Zabava

Deček kot Viktorijin angelček?

M.V.
12. 11. 2013, 18.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Carmen Carrera je na prvi pogled dih jemajoča manekenka iz New Jerseyja, ki pa ima prav posebno zgodbo. Rojena je bila kot deček Christopher, zdaj pa se poteguje za vstop med prestižne manekenke, ki zastopajo znamko Victoria's Secret. A to ni všeč vsem.

Facebook

28-letna Carmen Carrera se je rodila v New Jerseyju kot deček Christopher, a je od nekdaj čutila, da je ujeta v napačnem telesu. Pred sodelovanjem v enem od ameriških resničnostnih šovov si je najprej spremenila ime, po izstopu iz oddaje pa je začela s spremembo spola,ki je bila uradno zaključena letos spomladi. Tako se je rodila Carmen, ki si bolj kot vse želi uspeti v svetu mode. V zadnjih mesecih je že pozirala za različne revije in se sprehajala po modni brvi, njen največji cilj trenutno pa je, da bi postala model za Victoria's Secret. A to ne bo tako lahko, kot se morda sliši.

Prva transseksualka med angelčki

Kot transseksualna manekenka bi bila namreč prva tovrstna lepotica, ki bi jo 'angelčki' vzeli v svoje vrste. Njeni oboževalci so se zato odločili, da začnejo z zbiranjem podpisov Carmen v oporo, za zdaj pa jo podpira že skoraj 25 tisoč ljudi z vsega sveta. Želijo si, da bi se njihova vzornica sprehodila po modni brvi z ostalimi angelčki že na letošnji reviji 'angelčkov'. »Hvala vam za vso podporo. Ganjena sem,« je 28-letna manekenka zapisala na svojem facebooku. Zaradi svoje edinstvene zgodbe in eksotičnega videza je postala zanimiva številnim modnim oblikovalcem, strokovnjaki pa jo uvrščajo v skupino 'posebnih modelov', kamor spadata recimo tudi ženstveni Andrej Pejić in brazilska transseksualna manekenka Lea T. Bo to dovolj za Victoria's Secret? Odgovorni pri omenjeni modni znamki je do danes še niso povabili medse.

Facebook