Zabava

Sestri združili Mladena in Mateta

A.M.
12. 10. 2013, 22.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Da glasba ne pozna mej, sta v novi zgodbi spoznala tudi Mladen Grdović in Mate Bulić, ki ju je občinstvo odlično sprejelo.

Skupen projekt kralja dalmatinske glasbe in kralja diaspore

"Glede na to, da imava z Matetom odlično občinstvo, nisva hotela snemati dueta samo zaradi dueta. Res je, da sva se težko uskladila zaradi koncertnih obveznosti, a sva čakala tudi dobro pesem in ta zgodba je zadetek v polno. Prišel sem v Zagreb samo zato, da bi jo posnel. Napisal sem ogromno pesmi v življenju in vem, da bo tudi pesem Dvi sestre všeč najinemu občinstvu," je dejal Grdović.

Kot sta nam zaupala Mladen in Mate, sta že dalj časa razmišljala o tem, kako združiti priljubljena glasova. Številni koncerti in delo na samostojnih albumih so ju vodili na različne strani, zgodba Dvi sestre pa ju je končno združila.

V uspeh pesmi avtorja Rudija Dvorskega je prepričan tudi Mate Bulić. Spot je nastal v režiji Tonija Banova. V njem ob občinstvu priljubljenih pevcev prikazujejo tudi naravne lepote Dalmacije in Hercegovine ter nepogrešljiv pršut, domači kruh in sodček vina.