Zabava

Hrvatič prijatelju speljal ženo

Mv
1. 10. 2013, 15.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Potem ko je bila ločitev 21-letne Daše Podržaj in 53-letnega Rajka Hrvatiča končno tudi uradno potrjena, se je primorski poslovnež odločil, da je čas, da neha skrivati svojo novo izbranko. Nova lepotica v njegovem življenju je Maja Bašić, podjetnica, ki naj bi bila kriva za razpad Hrvatičevega zakona z Dašo.

Facebook, Mediaspeed
31-letna Maja je menda glavna krivka za razpad zakona med Hrvatičem in Podržajevo.

Rajko Hrvatič je ločitev od 32 let mlajše manekenke Daše Podržaj sprejel z odprtimi rokami. Končno je namreč nehal skrivati svojo novo izbranko Majo Bašić, ki so jo mediji že ob prvih govoricah o razpadu ljubezni med Rajkom in Dašo opisovali kot glavni razlog za ločitev. Postavna temnolaska je nekdanja žena Rajkovega prijatelja Gordana Golemca, ki je lani medijem izdal, da je že od začetka sumil, da se med njegovo ženo in Hrvatičem nekaj plete. Zdaj so se njegove domneve izkazale za pravilne, saj se je Rajko z Majo ponosno sprehodil po stojnicah tradicionalnega festivala slaščic Sladka Istra 2013 v Kopru.

Facebook, Mediaspeed
Maja je bila s parom v tesnem prijateljskem odnosu.

Še ena poroka?

Maja, ki je bila z možem tudi na pompozni poroki Daše in Rajka, se je od Golemca ločila decembra lani, po le letu in pol zakona, malo zatem pa sta konec ljubezni potrdila tudi Hrvatič in Podržajeva. Slednja se je v zadnjih mesecih v velikem slogu vrnila na modne brvi in se posveča predvsem sinu Krisu. Vmes se je zapletla v kratko razmerje s košarkarjem Mirkom Stambolijem, trenutno pa naj bi bila samska. Rajko ima tako trenutno v ljubezni očitno več sreče, poraja pa se že vprašanje, ali bo tudi Majo odpeljal pred oltar.

Facebook, Mediaspeed
Rajko je prebolel ločitev od Daše, ona prav tako uživa v samskem stanu.