Zabava

Če jih pa to ne izstreli med svetovne rockerske zvezde …

K.Š.
30. 9. 2013, 12.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Slovenski rockerji San Di EGO so pripravili priredbo ene najbolj znanih skladb legendarnih Bee Gees-ov in osupnili vse tiste, ki s(m)o jo slišali. Skladba je v njihovih ro(c)kah dobila enkraten energični naboj. Sergejev vokal pa je itak poglavje zase. Poslušanje obvezno.

Jan Drobnič
Zakulisje ...

Hmmm, le kaj bo pa menil gospod Barry Gibb, če mu bo ta priredba slučajno prišla na ušesa?  

Domači (s)eksplozivni hard rockerji San Di EGO ne počivajo in so nas tokrat presenetili s priredbo super hita iz konca sedemdesetih let z naslovom »Stayin` alive« legendarnih Bee Gees-ov.

Prekaljeni mački Sergej Škofljanec, Matic Ajdič, Jure Doles in Martin Rozman so skladbo seveda po EGO-vsko začinili in zanjo posneli tudi video v studiu Mihelič, ki prikazuje fante v akciji.

Najbolj zanimivo pa je to, da je ta video posnel Jan Drobnič, ki je avtor parodije na njihov prvi videospot za prvenec »zadnji cent«, ki se je pojavila na portalu Youtube. San Di EGO-vce je ta parodija tako navdušila, da so Jana povabili k sodelovanju tudi pri malo 'resnejših' zadevah, kar je z veseljem sprejel. 

Tudi tokratni singel je bil posnet v mobilnem studiu Urgenca pod vodstvom Mateja Zalarja, za miks pa je poskrbel zvokovni guru Franci Zabukovec – Zabukowski.