Zabava

Saša bo Juretu pomagala najti pravo

M.V.
7. 9. 2013, 17.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Septembra lahko na televiziji Planet TV pričakujemo nov resničnostni šov, ki ga bo vodila pevka Saša Lendero. V njem se bo 12 deklet borilo za srce postavnega vinogradnika Jureta Štekarja.

Planet TV
Voditeljica Saša v objemu postavnega Jureta.

Resničnostni šov Ljubezen na seniku, ki so ga pred dvema letoma predvajali na takratni TV3, bo dobil svojega naslednika. Slednjega bomo lahko konec septembra spremljali na televiziji Planet TV, v njem pa se bo 12 deklet borilo za pozornost uspešnega vinogradnika Jureta Štekarja, ki v resničnostnem šovu išče srečo v ljubezni.

Bo v oddaji našel pravo?

Jure je gospodar vinogradniško-turistične hiše Štekar. Hišo je prevzel pri svojih 26 letih in jo tudi danes uspešno vodi. V prostem času igra nogomet in je tudi v vinski reprezentanci. V preteklosti je bil že nekajkrat nesrečno zaljubljen, zato se je odločil, da vstopi v resničnostni šov in si poskuša najti dekle, ki bo vstopilo v svet vinogradov. "V zvezi se mi zdi najbolj pomembno, da partnerica razume moj poklic in mi stoji ob strani," je povedal o tem, kakšno dekle bi si rad našel.

Pa jo tudi bo? Če primerjamo podobne resničnostne oddaje, vidimo, da se čustvene vezi med tekmovalci, ki so določen čas zaprti v omejen prostor, spletejo veliko hitreje kot v realnem življenju. Obetamo si strast in ljubezenske zaplete, postavljene v romantično in slikovito slovensko Toskano!

Planet TV
Vinogradnik je bil večkrat nesrečno zaljubljen.