Zabava

Najlepša pevka na svetu

mv
6. 9. 2013, 19.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Kamaliya, ukrajinska pevka, rojena v Rusiji, s pravim imenom Natalya Shmarenkova, je že od mladih nog v soju žarometov. Po mnogih TV-oddajah, samostojnih singlih in osvojenem nazivu 'miss sveta' se je leta 2008 začela posvečati dobrodelnosti, s katero se ukvarja tudi danes ... A ljubezni do glasbe ni nikoli opustila.

Facebook
Od misice, do pevke!

Natalya Shmarenkova je vse od otroštva vedela, da si želi biti del sveta zabave. Začela je v otroškem zborčku 'Kolokol’chik', nato pa se je posvetila modi in televizijskim nastopom. Ljubezen do glasbe jo je spremljala vsa leta, ko je končala študij kulture v Moskvi, pa se je intenzivneje posvetila pisanju pesmi. Leta 2001 je ustanovila kulturni center Kamaliyja, ki je organiziral nastope ruskih, ukrajinskih in drugih glasbenikov, do leta 2005 pa je pod umetniškim imenom izdala številne uspešnice, ki so kraljevale na plesnih lestvicah po vsem svetu. Leta 2003 se je poročila s britanskim poslovnežem s pakistanskimi koreninami in od takrat ogromno časa namenja dobrodelnosti.

Facebook

Najlepša pojoča gospa na svetu

Leta 2008 je zmagala na izboru za miss sveta med poročenimi ženskami, kar je še utrdilo njen sloves vsestranske umetnice, ki ga vzdržuje še danes. Po svetovnih uspešnicah ‘Rising Up‘ in ‘I’m Alive‘ je njeno novo pesem ‘Butterflies‘ v mešalko vrgel producentski tim DJ Antoine vs Mad Mark. Natalya se ne misli ustaviti, in dokler bo lahko, bo gojila predanost glasbi in pisala svoje poglavje v zgodovini ruske zabavne glasbe.