Zabava

Sanja Doležal: Bila sem smešna!

S.J.
2. 8. 2013, 23.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ena največjih zvezdnic na področju Balkana je nedvomno pevka skupine Novi fosili Sanja Doležal. Lani ji je umrl mož, vendar kljub globoki žalosti poskuša delovati najbolje, kar se da, saj ima otroka.

Mediaspeed

Sanja priznava, da so časi dolgih, napornih turnej mimo. “Za kaj takega sta potrebni dobra kondicija in velika disciplina pri vsem. Zdaj pa so nastopi posamezni, tako da imamo vedno nekaj vaj in potem z veseljem nastopamo,” je za hrvaške medije pojasnila Doležalova. Mnogi se čudijo, kako je mogoče, da so uspešnice, kot so Za dobra stara vremena, Košulja plava, E moj Saša in številne druge, še vedno tako priljubljene, vendar ima Sanja svojo razlago.

Ni težko imeti rad kvalitetnih stvari

“Odgovor na to vprašanje je zelo preprost: kakovost glasbe! To so izvrstna besedila, čudovite melodije, vrhunski aranžmaji, ki še danes dobro zvenijo. Ni težko imeti rad nečesa, kar je tako kakovostno,” pravi pevka. Sicer pa priznava, da se ob svojih starih fotografijah pogosto nasmeji. “Imela sem kar nekaj obdobij v življenju, ob katerih se sladko nasmejim. Pogosto sem presenečena, ko vidim, kako smešno sem se oblačila in šminkala. Ampak takrat je bilo to dobro, zato ne mislim, da so bile to napake,” je za konec še dodala Sanja.