Zabava

Savino cariniki ujeli s 65 kilogrami belega prahu

M.V.
10. 4. 2013, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Žirantka oddaje Gostilna išče lastnika in vsestranska strokovnjakinja za superživila Savina Atai, se je nedavno znašla v dokaj neprijetni situaciji. Na hrvaški meji so jo namreč ustavili cariniki in bili šokirani nad najdbo v Savininem prtljažniku. Našli so namreč 65 kilogramov belega prahu!

Facebook

»Predavala sem na SoF-u in po koncu dogodka, sva se z Ariano, drugo polovico Face Forca  spontano odločili, da se greva nadihati malo istrskega sončka in pocrkljati z večerjo.  Obe sva čisto pozabili, da imava v prtljažniku 65 kg superživil, ki jih je Ariana zjutraj prevzela, prišla pa so iz Londona. Na poti domov so naju ustavili. Dve dami v kratkih kiklicah, v velikem črnem avtomobilu z zatemnjenimi šipami,« nam je razložila Savina in nadaljevala, da so v prtljažniku takoj opazili veliko vrečo Msm-ja, lepotnega minerala, naravnega žvepla, ki pomlajuje kožo, sklepe in celice. »Gre za bel prah, ki se jim je očitno zdel sumljiv, nato je še Arianin pes začel lajati, kot da čuva nekaj dragocenega,« se je skozi smeh  spominjala svetlolaska in dodala, da je nič ni skrbelo, saj so imele vreče priložene deklaracije.

Tovorili sta le zdravje

»Stehtali so in videli, da se kilogrami ujemajo, nato je najina tajnica poslala še vse račune in potrdilo o prevzemu. Ko sva čakali so naju najprej pustili na opazovanju, da bi videli če sva kaj nervozni, a nisva bili, nato, sem jim pa seveda naredila zanimivo in poučno predavanje o tem, zakaj so superživila tako dragocena in nujna,« nam je izdala Savina, ki je presenečenim policistom z veseljem odgovorila tudi na ostala vprašanja povezana z zdravjem. »Na koncu so videli, da tovoriva le zdravje in nič drugega. Vseeno pa so naju podučili, da je treba te zadeve prijaviti, ko se prečka mejo in obljubili, da ne bodo več jedli lanenih semen, ki so zelo slaba za moške, a to je vse kar so zdravega poznali, ampak bodo raje skušali najti chio,«  je bila nad izkušnjo navdušena Ataijeva, ki bo nova superživila uporabila za svojo novo mešanico superživil. » Uresničila se mi je velika zelja, saj sem pripravila čisto posebno, čarobno mešanico in linijo superživil Savina Atai Pur La Vie, ki bo zelo kmalu na voljo,« je za konec še dodala strokovnjakinja za zdravo življenje.