Zabava

Originalni pevec poskrbel za preporod

T.P.
24. 10. 2012, 14.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Lani se je v skupino The Drinkers vrnil originalni pevec Sandi Kolenc - Koli, ki je svoje pivce pred nekaj leti zapustil zaradi operacije srca.

Pevec se je med okrevanjem zavzeto lotil študija ekonomije, obenem pa pridno treniral svoje glasilke. Tako se je po diplomi k Drinkersom vrnil v odlični vokalni formi, njegov izjemni ustvarjalni potencial pa je zasedbo spodbudil k pripravi novega albuma. Prve skladbe so že posneli, ena od njih (Recidiv) se je uvrstila na kompilacijo Imamo dobro glasbo, druga (Trboule) pa že veselo osvaja slovenske glasbene lestvice.
Kmalu po Kolijevi vrnitvi pa je skupino začasno zapustil odlični bobnar Klemen Markelj, ker se je odpravil na študij v ZDA, kjer na glasbeni akademiji v Los Angelesu nadgrajuje svoje bobnarsko znanje. Ker je na začetku leta postal očka, je s seboj seveda vzel tudi svojo družinico. Drinkersi so si v tem času omislili nadomestnega bobnarja Urbana Krča iz Celja, Klemen pa se bo k njim vrnil z novim letom. Takrat bodo fantje do konca posneli novi album in se začeli pripravljati na praznovanje svoje 20. obletnice.  

##IMAGE-16037##Več tujih in domačih novic pa si lahko preberete v tiskani Lady!