Ostali športi

Svet24 Drn in Strn Team v nove zmage!

Ferdinand Pregrad
1. 9. 2013, 21.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Skorajšnji konec poletja in vremensko že začetek jeseni zaznamujejo množične rekreativno-tekmovalne športne prireditve.

Robi, Miro in Miran pred tekmo

Pred nami je tako že v naslednjem vikendu, 7. septembra, Triatlon Bled, ki s štartom v Zaki vabi tako gledalce kot tekmovalce. Triatlon za vsakogar v razdalji 300 m plavanja, 13 km kolesarjenja in 3,3 km teka je za večino prvi korak v svet triatlona. Na prireditvi bo z vami tudi Svet24, tako med gledalci kot tudi med tekmovalci.

Na olimpijski razdalji (1,5 km plavanja, 40 km kolesarjenja, 10 km teka) bo med tekmovalci kar nekaj članov ekipe Svet24 Drn in Strn Team, dobro pa bomo zastopani tudi v že omenjenem Triatlonu za vsakogar.

Svet24 Drn in Strn Team tudi v avstrijskem Podersdorfu.

Odlični v Avstriji

Tudi do sedaj naša ekipa ni sedela križem rok, poleg udeležbe na Vzponu na Mangart in pred tem na plavalnem maratonu na razdalji Zadar-Preko sta se dva člana naše ekipe Svet24 Drn in Strn Team, Miran Žgajnar in Robert Podbevšek, v soboto spopadla s polovično razdaljo Ironmana (1,9 km plavanja,  90 km kolesarjenja, 21 km teka) na tekmi v Podersdorfu v Avstriji.

Robi na cilju

Tekma na tej razdalji vzbuja spoštovanje že vsakemu triatloncu. Z razdaljo sta opravila več kot odlično: Miran v 4 urah in 42 minutah ter Robert v 5 urah in 9 minutah.

Miran na cilju

Malce pred njima je z razdaljo opravil naš najbolj znani ultratriatlonec Miro Kregar, med drugim tudi glavni organizator oz. alfa in omega Triatlona Bled, v čigar družbi sta se Miran in Robert tekme tudi udeležila.

Miro, Miran in Robi po tekmi