Kvalifikacije za Eurobasket

Goran Dragić spet v dresu reprezentance

ku
18. 5. 2016, 09.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Goran Dragić je s svojim Miamijem izpadel v polfinalu končnice lige NBA in odšel na zaslužene počitnice, poraja pa se vprašanje, ali bo pomagal Sloveniji v kvalifikacijah za Eurobasket 2017.

vszi
Igor Kokoškov bo lahko računal na svojega najboljšega moža na šestih kvalifikacijskih tekmah za Eurobasket 2017 med 31. avgustom in 17. septembrom.

Najboljši slovenski košarkar je izpustil zadnjo reprezentančno akcijo, Eurobasket 2015, iz ZDA pa prihajajo govorice, da bi lahko tokrat Goran Dragić znova oblekel slovenski dres. 

Kolumnist Miamija Ethan J. Skolnick, ki je pravzaprav vsakodnevno v stikih s košarkarji Vročice, je na svojem twitter profilu zapisal, da "Dragić poudarja, da bo igral za slovensko izbrano vrsto" in da "Dragić pravi, da bo v novo sezono prišel bolje pripravljen." 

Če gre verjeti Skolnicku, bo torej novi selektor slovenske košarkarske reprezentance Igor Kokoškov lahko računal na svojega najboljšega moža na šestih kvalifikacijskih tekmah za Eurobasket 2017 med 31. avgustom in 17. septembrom, ko se bo Slovenija pomerila s Kosovom, Belgijo in Ukrajino.