Šport

Žalostna resnica o Schumacherju!

K.A.
4. 6. 2014, 13.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Dobre novice o zdravstvenem stanju dirkaškega asa, ki so se v zadnjih dneh pojavile v medijih, so bile žal povsem napačne in izmišljene.

Naj spomnimo; pretekli teden se je v nekaterih medijih pojavila izjava njegove menedžerke Sabine Kehm, da naj bi se Michael občasno zbujal iz kome in se pogovarjal z družino. Takšen razvoj dogodkov bi seveda neznansko razveselil njegove zveste oboževalce, ki že tedne in tedne čakajo na kakšno vzpodbudno novico. A žal se je sedaj izkazalo, da naj bi bila vse skupaj le medijska laž. "Nikoli nisem govorila s temi novinarji in z njimi se nisem pogovarjala o Michaelovem zdravstvenem stanju," je ogorčeno dejala Khemova.

Sedemkratni svetovni prvak formule 1 je v komi že mesece in ker informacije iz bolnišnice v Grenoblu ne kapljajo več, je tudi med zdravniškimi strokovnjaki vse manj upanja. "Ni razlogov, da Schumijeva družina ne bi delila dobrih novic, če bi takšne novice seveda obstajale. Vse bolj sem prepričan, da ne bomo slišali dobrih novic. V tem trenutku se bojim kakšne bodo sledeče informacije, ki bodo prišle iz Schumijeve bolniške sobe," je medijem zaupal nekdanji zdravnik F1 Gary Hartstein, ki je ob tem še povedal, da je odstotek pacientov, ki se iz kome prebudi po šestih mesecih izjemno nizek.