Zvezde

Mu jo je Vid Valič res speljal?

M.T.
22. 2. 2015, 15.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Lado Bizovičar in Vid Valič sta se nehote znašla sredi vojne voditeljsko-igralskih titanov. Za vse je menda kriva predstava, ki jo je pred dobrim letom in pol slovenskim televizijam ponujal Lado s svojo ustvarjalno ekipo. K nam je želel pripeljati licenčno predstavo Roast, ki je v Ameriki prava uspešnica in v dvorane vabi na tisoče gledalcev.

Arhiv Lady

Šlo naj bi za nekakšen stand up, v katerem nastopajoči pikro, zbadljivo in duhovito komentirajo drug drugega. Predstavo bi nato kot komične oddaje predvajali po televiziji. Lado je imel zamisel že dobro izdelano, manjkala je le še televizijska hiša, ki bi projekt vzela pod okrilje.

Toda pri tem se je zataknilo. Še najbliže so bili menda dogovori s Planet TV, a se jim je na koncu vse skupaj očitno zdelo prevelik finančni zalogaj. Zdaj pa so na povsem enako idejo prišli Perica Jerković, Tin Vodopivec in Vid Valič. Na spletu navajajo, da bodo prav oni orali ledino s predstavo Roast in da je Vid prvi, ki se je opogumil ter se vrgel na tnalo, saj se slovenski zvezdniki menda ne pustijo radi žaliti.

Iz zanesljivih virov pa vemo, da so številni slavni prvokategorniki iz sveta glasbe, politike in filma svojo navzočnost potrdili že Ladu. Med njimi je bil celo Vid, ki pa bo zdaj namesto gosta dobil vlogo gostitelja. Lado se v podrobnosti o tem, kdo je komu ukradel idejo, noče poglabljati, še manj pa netiti požar med kolegi, zato o vsem skupaj raje molči. Nedvomno pa čuti grenak priokus, da je bil izigran.