Vremenska napoved

Prihaja ohladitev, ponekod bo snežilo

D. B.
31. 10. 2016, 13.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

V sredo bo občasno deževalo v noči na četrtek se bodo rahle padavine pojavljale predvsem v južni Sloveniji. Meja sneženja se bo spustila pod 1000 m nadmorske višine, napovedujejo na agenciji za okolje.

Profimedia
V noči na četrtek se bodo občasne rahle padavine pojavljale predvsem v južni Sloveniji. Meja sneženja se bo spustila pod 1000 m nadmorske višine.

Danes popoldne bo večinoma jasno, le ponekod v severozahodni Sloveniji sprva še zmerno do pretežno oblačno. Šibka burja na Primorskem bo ponehala. Najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 14, na Primorskem okoli 18 stopinj Celzija.

V torek bo sončno, zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. Sredi dneva se bo v zahodnih krajih postopno pooblačilo. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 5, ob morju 8, najvišje dnevne od 12 do 15, na Primorskem do 17 stopinj C.

Hladneje bo

V sredo bo na vzhodu še delno jasno, drugod bo pretežno oblačno. Predvsem v jugozahodni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Zapihal bo jugozahodnik. V noči na četrtek se bodo občasne rahle padavine pojavljale predvsem v južni Sloveniji. Meja sneženja se bo spustila pod 1000 m nadmorske višine. V četrtek bo sprva oblačno, padavine bodo dopoldne ponehale, čez dan se bodo oblaki trgali. Hladneje bo. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja.