Vreme

Postopno se bo zjasnilo

STA
4. 5. 2014, 09.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Danes se bo od severozahoda postopno zjasnilo, padavine bodo dopoldne povsod ponehale. Še bo pihal ponekod okrepljen severni do severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja.Jutri bo pretežno jasno, jutro bo sveže, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Reuters

Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 6, v alpskih dolinah in ponekod v zatišjih okoli 0, na Primorskem do 9, najvišje dnevne od 15 do 20 stopinj Celzija.

Napoved za sosednje pokrajine: V krajih južno in vzhodno od nas bo oblačno, v notranjosti Hrvaške bo še deževalo. Drugod se bo dopoldne zjasnilo. Ob severnem Jadranu bo pihala šibka do zmerna burja. Jutri bo pretežno jasno.

Vremenska slika: Plitko ciklonsko območje se počasi umika nad vzhodni Balkan, nad zahodno in delom srednje Evrope pa se krepi območje visokega zračnega tlaka. S severnimi vetrovi bo pritekal k nam postopno bolj suh zrak.

Obeti: V torek bo večinoma sončno in nekoliko topleje. V sredo dopoldne bo delno jasno, nato se bo pooblačilo, popoldne in v noči na četrtek bo občasno deževalo.