Ni se mogel upreti

Japonca so ovadili, ker se je z zadnjico naslajal na javno vodno pipo v parku

M.G.
14. 4. 2024, 13.01
Posodobljeno: 14. 4. 2024, 13.01
Deli članek:

Tokijska policija je pred nekaj dnevi aretirala 56-letnega moškega zaradi suma javnega razkazovanja in poškodovanja javne lastnine. Vse skupaj je bilo precej nenavadno.

Profimedia
(slika je simbolična)

Da nekaj ni prav z možakom, ki je v začetku aprila kolesaril v bližini nekega parka v Tokiju, so policisti videli že od daleč, zato so ga tudi ustavili. Nič kaj posebno se niso rabili truditi, da so opazili, da moški potiska pedala neprimerno oblečen. Ne, ni jih skrbelo, da se bi prehladil, pač pa so ga aretirali zaradi neprimernega javnega razkazovanja - moški je namreč kolesaril brez oblečenega spodnjega dela telesa.

Kasneje so mu ob aretaciji zasegli tudi pametni telefon na katerem so šokirani odkrili njegove precej slikovite fotografije, ko se z anusom natika na vodno pipo, ki se uporablja za pitje v parku. Skrbniki parka so ob novici nemudoma prepovedali uporabo pip v parku, dokler jih ne bodo dodobra očistili. Moški je dejanje priznal in se zagovarjal, da je bila pipa mamljivo falične oblike, ki se ji ni mogel upreti. "To sem naredil, ker sem bil spolno vzburjen. Prej sem se z daljnogledom prepričal, da v bližini ni ljudi", je dejal 56-letni prestopnik, ki bo za svoje devinantno početje primerno kaznovan.