Doma ostala samo še mati

V priporu čez noč umrl brat osumljenega morilca Danke Ilić

A. M.
7. 4. 2024, 15.44
Posodobljeno: 7. 4. 2024, 16.33
Deli članek:

Dalibor Dragijević, brat umora deklice osumljenega Dejana Dragijevića, ki je bil včeraj pridržan zaradi suma pomoči pri kaznivem dejanju, je umrl v priporu na PU Bor, poroča medij Telegraf. Vse kaže, da je umrl zaradi srčnega infarkta.

Pixsell/Bobo
Pri Dragijevićevih je doma ostala samo še mati.

V zgodnjih jutranjih urah naj bi mu postalo slabo. "Kljub pravočasnemu odzivu policistov in zdravnikov Zdravstvenega doma v Boru, ki so ga oživljali, je Dalibor umrl ob 3.10 ponoči. Mrliški oglednik naj bi kot vzrok navedel naravno smrt," so sporočili z ministrstva za notranje zadeve.

Poudarjajo, da je bilo o dogodku takoj obveščeno višje državno tožilstvo v Zaječarju, ki je odredilo obdukcijo na inštitutu za sodno medicino v Beogradu. Umrli naj bi bil danes na vrsti za zaslišanje. V petek so ga skupaj z očetom aretirali zaradi obtožbe, da naj bi bratu pomagal prenesti Dankino truplo z deponije na za zdaj neznano lokacijo.

Nekaj po 12. uri je pred hišo osumljencev v Zlotu, kjer je sedaj ostala le mati, prispela ekipa nujne medicinske pomoči in inšpektorji. Mati naj bi namreč zaradi šoka o novici sinove smrti potrebovala nujno medicinsko pomoč.

Pred smrtjo vse priznal?

Dalibor Dragijević naj bi pred smrtjo policiji vse priznal. Dodali so, da je policiste včeraj vodil na več lokacij domnevnega nahajanja trupla male Danke, a kljub temu telesca niso našli. Izgleda, da resnica zaenkrat še ne postaja nedvoumno odkrita.