Hrvaška

Iz Doma starejših občanov ponoči pobegnil 81-letnik; našli so ga mrtvega

S.Š.
22. 1. 2024, 19.53
Posodobljeno: 22. 1. 2024, 19.55
Deli članek:

Međimurski policisti so našli mrtvega 81-letnega oskrbovanca doma za starejše občane iz okolice Štefanca, ki je sinoči okoli 2. ure izginil iz doma.

Bobo
Fotografija je simbolična.

S strani mrliškega oglednika je bilo ugotovljeno, da smrt ni nastala zaradi nasilnega dejanja, jutri pa bo opravljena obdukcija, ki bo ugotovila točen vzrok, so sporočili s policije.

Medžimurska policijska uprava je pred tem danes medijem poslala obvestilo, da iščejo 81-letnega moškega. Čeprav je objava fotografije pogrešane osebe običajna praksa, tega v tem primeru niso storili.

Navedli so le, da je pogrešani visok okoli 175 centimetrov in da gre za šibkejšega občana ter da ima kratko postrižene sive lase in modre oči. V času izginotja je bil oblečen v pižamo, temno moder spodnji del in svetlo sivo majico ter obut v copate.

S seboj ni vzel osebnih dokumentov, denarja in mobilnega telefona. Policisti so nato občane, ki bi imeli podatke o 81-letniku pozvali, da se nemudoma zglasijo najbližji policijski patrulji ali pokličejo policijo na številko 192.