Trenutek norosti

Foto: Veronica s pretežkim stopalom iz kehe zažgala internet

R.T.
17. 1. 2024, 08.52
Posodobljeno: 17. 1. 2024, 08.52
Deli članek:

Ker je zamujala v službo, je stopila na plin, a so jo na cesti prestregli policisti. Zdaj je postala zvezda.

Instagram/mugshawtys
Veronica Koval

27-letni medicinski sestri Veronici Koval iz ameriške zvezne države Virginija se je svet obrnil na glavo. Maja lani jo je na poti v službo, ko je po coni z omejitvijo 55 milj na uro (89 kilometrov na uro) brzela s hitrostjo 99 milj na uro (159 kilometrov na uro), ujel radar. Veronica, ki si je prislužila globo v višini 750 ameriških dolarjev (690 evrov), je morala zaradi pretežke noge noč preživeti na policijski postaji. To je hkrati pomenilo, da je morala stopiti pred fotografski objektiv. Njen prekršek bi utonil v pozabo, če ne bi njena policijska fotografija nedavno zaokrožila po spletu. Najprej se je pojavila na Instagram profilu mugshawtys, kjer je »naravna lepotica« požela val navdušenja, nato je ni bilo mogoče več ustaviti. Zadeva se je stopnjevala do te mere, da se je v komentarjih oglasila tudi sama 27-letnica, ki je navdušenim uporabnikom razložila, da se ji je le mudilo v službo in da je morala pred tem še v Starbucks.

Kovalova, ki je včeraj spregovorila za ameriški tabloid New York Post, je razodela, da jo je vsa ta pozornost »šokirala,« saj da je »zelo povprečna oseba.« Na razočaranje mnogih, ki so bili prepričani v njeno »naravno lepoto,« je obenem priznala, da je redna uporabnica botoxa ter da prisega na medicinsko nego kože in lasersko pomlajevanje obraza. Kar zadeva ličila, je na drugi strani precej bolj skromna. Izdelke namreč kupuje po »razumni ceni,« ličil pa uporablja le za vzorec. Priznala je tudi, da je samska. Snubcev ji trenutno ne manjka.

Kovalova sicer ni prva, ki si je slavo prislužila s pomočjo policijske fotografije. Znan je primer »kriminalno lepega« zapornika Jeremyja Meeksa. Leta 2014 je zaradi kaznivega dejanja nezakonitega posedovanja orožja končal v kehi, a je po objavi policijske fotografije postal celo model za nekatere luksuzne blagovne znamke.