Lepa vojakinja

Aktivna vojakinja se bo potegovala za miss Amerike

M.G.
12. 1. 2024, 20.26
Posodobljeno: 12. 1. 2024, 20.30
Deli članek:

22-letna aktivna vojaška častnica, Madison Marsh, se bo ta vikend zapisala v zgodovino.

Instagram
Madison Marsh v vojaški opravi.

Lepa vojaška častnica, Madison Marsh, ki je tudi trenutna miss zvezne države Kolorado, se bo ta vikend zapisala v zgodovino kot prva aktivna vojaška častnica, ki se bo potegovala za laskavo titulo najlepše ženske v Združenih državah Amerike, nastopila bo na tekmovanju miss Amerike.

"Super izkušnja je združiti najljubše dele svojega življenja in upam, da bodo zaradi tega tudi drugi spoznali, da se jim v življenju ni treba omejavati. Čutim, da mi lepotna tekmovanja, še posebej zmaga na izboru za miss Colorado, pomagajo, da lažje in bolje pomagam drugim ljudem, da se počutijo bolj udobno v iskanju tega, kar jih osrečuje." je lepotica povedala za spletno revijo SWSN.

Instagram
Madison v službi in Madison na lepotnem tekmovanju.

Tekmovanje bo ta vikend na Floridi, kjer se bo Madison pridružila 49-im drugim tekmovalkam. 22-letna domačinka iz Arkansasa je bila maja 2023 okronana za miss Kolorada, tik preden je diplomirala na Akademiji ameriških letalskih sil (USAFA) in postala častnica letalskih sil. Vojaškim silam se je pridružila kot druga častnica, trenutno pa ob službi opravlja še magistrski študij javne politike na Harvard Kennedy School.

"Zame je to super, ker moram ostati fizično pripravljena in v telovadnici za vojsko, tako da to že sovpada s treningom za tekmovanje," je še dejala za konec.