Kelly Oubre

Košarkarja lige NBA med sprehodom zbil avto

S.Š./STA
12. 11. 2023, 12.56
Posodobljeno: 12. 11. 2023, 12.56
Deli članek:

Igralca košarkarske ekipe Philadelphia 76ers Kellyja Oubreja mlajšega so v soboto zvečer sprejeli v bolnišnico, ker ga je med sprehodom v bližini njegovega doma zbil avto, je sporočila njegova ekipa.

Profimedia
Kelly Oubre

Njegov klub ni posredoval dodatnih pojasnil o teži poškodb, niti koliko časa bo odsoten. Po podatkih časnika The Phildalephia Inquirer življenje 27-letnega košarkarja "ni ogroženo". 

Po prvih poročanjih naj bi se košarkar sprehajal v bližini svoje hiše, ko ga je zbilo motorno vozilo. Nekaj ur pozneje je športni kanal ESPN, ki se sklicuje na tiskovnega predstavnika Sixersov, navijače pomiril z objavo, da so ga že odpustili iz bolnišnice.

Sedemindvajsetletnik je imel v tej sezoni povprečje 16,3 točke in več kot 50 odstotno uspešnostjo meta. Za 2,89 milijona dolarjev je v 76ers prestopil septembra letos. Kot petnajstega ga je v naboru novincev NBA leta 2015 izbrala ekipa Atlanta Hawks in ga takoj poslala v Washington Wizards. Igral je tudi za Charlotte Hornets, Phoenix Suns in Golden State Warriors.