Ponesrečena zaroka

VIDEO: Moški zaprosil žensko v Mcdonald'su: »Rekla je McNe.«

M.U.
4. 5. 2022, 09.06
Posodobljeno: 4. 5. 2022, 09.33
Deli članek:

Po socialnih omrežjih je zaokrožil video posnetek moškega, ki je v McDonald'su v Južni Afriki neuspešno zaprosil svojo izvoljenko.

Profimedia
Kaj pa vi - koliko vam pomeni poroka?

Moški se je odločil zaprositi svojo izvoljenko kar v verigi hitre prehrane McDonald's v Južni Afriki.

Na posnetku moški kleči in drži škatlico s prstanom, medtem pa je ženska, ki jo namerava zaprositi, obrnjena proti pultu.

Ženska klepeta z uslužbencem McDonald'sa, nato pa se obrne nazaj in zagleda klečečega moškega s prstanom. Z gestami jasno signalizira, da ji ni do poroke.

V ozadju se sliši glasno navijanje ljudi v restavraciji. Toda stvari se obrnejo na slabše, ko si ženska z moškim izmenja neke neslišne besede navsezadnje pa odvihra iz restavracije.

Moški nato vstane, pobere hrano s pulta in odide tudi sam.

»Danes sem bila priča tako žalostni situaciji,« je dejala uporabnica Twitterja Madame Fossette, ki je naložila videoposnetek. Ta je zbral že 3,7 milijona ogledov in prejel več kot 66.000 všečkov in 11.000 retweetov.

Medtem ko so nekateri uporabniki družbenih omrežij z moškim sočustvovali, so drugi zapisali, da imajo »ženske vso pravico reči ne«.

Mnogi so mu očitali, da si je iz med vseh krajev, izbral ravno McDonald's. Nekdo pa je šaljivo komentiral: »Rekla je McNe.«