Prometna nesreča

Tragična smrt francoske lepotice: Zadnjo sliko posnela na ljubljanskem gradu

R.T.
30. 4. 2019, 15.21
Posodobljeno: 30. 4. 2019, 15.28
Deli članek:

22-letna Morgane Rolland je kolesarila s prijateljem. Ko se je želela izogniti prihajajočemu avtomobilu, jo je potegnilo pod kolesa traktorja. V bolnišnico so jo odpeljali s helikopterjem, vendar je umrla kmalu zatem.

Instagram (osebni profil)
Z zaročencem sta bila ta mesec še v Ljubljani.

Morgane je leta 2017 na tekmovanju za Miss Loraine osvojila naslov spremljevalke, potegovala se je tudi za najbolj laskavo lento francoske mis. Udeleževala se je številnih maratonov, v prostem času je rada kolesarila. Tako je bilo tudi prejšnji petek, ko se je s prijateljem usedla na kolo in odpeljala po lokalnih cestah v francoski regiji Loire.

Morgan padla pod kolesa traktorja

Med vožnjo se je Morgane skušala izogniti prihajajočemu avtomobilu. Med zavijanjem se je njeno kolo ujelo v zatič med traktorjem in prikolico polno debel. Pri tem je francoska lepotica padla neposredno pod kolesa kmetijskega vozila in izgubila življenje. Reševalci so jo s helikopterjem odpeljali v urgentni blok, vendar je bilo prepozno. Voznik traktorja in prijatelj sta nepoškodovana, a v šoku.

Zadnjo fotografijo objavila v Ljubljani

Morgane je v začetku aprila skupaj z zaročencem obiskala slovensko prestolnico in posnela fotografijo na ljubljanskem gradu. To je tudi zadnja fotografija, ki jo je objavila na družabnem omrežju Instagram.

Sylvie Tellier, direktorica odbora Miss France je ob Morganini smrti zapisala:
"Ko usoda vzame življenje mladi ženski, lahko samo žalujemo. Lepo potovanje k angelom ti želimo Morgane! Naše sožalje gre k staršem, zaročencu, njegovi družini in vsem v organizaciji Miss Loire, ki so imeli možnost deliti prelepe spomine sreče z Morgane".

Instagram (osebni profil)
Tragično preminula Morgane Rolland.