Veselje

VIDEO: Tako je pred 70.000 ljudmi slavil tudi Luka Dončić

T.L.
28. 5. 2018, 09.56
Posodobljeno: 28. 5. 2018, 10.12
Deli članek:

Klubi pod okriljem Real Madrida so se po koncu odlične sezone veselili z navijači.

Real Madrid/Facebook
Luka Dončić za spremembo na nogometnem igrišču.

Na madridskem nogometnem stadionu Santiago Bernabéu je v nedeljo zvečer odmevala pesem zmagoslavja: košarkaši in nogometaši Real Madrida so si letos pokorili evropske nasprotnike. Najprej so košarkarji z našim Dončićem in Randolphom osvojili Euroligo, v soboto pa je Real Madrid na zelenici premagal Liverpool in znova osvojil Ligo prvakov. 

Pred 70.000 navijači so zato včeraj zvečer pripravili sprejem tako za košarkarje kot tudi nogometaše. Pred navijače so najprej prikorakali košarkaši Reala, med njimi je bil glasne podpore deležen tudi 19-letni Luka Dončić.

Za košarkarji so prišli še nogometaši. Pričakovano so največje navdušenje med navijači poželi Ronaldo, Bale in Ramos, ki je v teh dneh zagotovo ena od najbolj osovraženih oseb v Liverpoolu (in širše) zaradi trčenja s Salahom na sobotni tekmi in "klinča", v katerem je držal nasprotnikovo roko vse do trenutka, ko je pristal na zelenici.   

In kaj je o Real Madridu povedal Ronaldo? "Kaj naj povem o tej čudežni ekipi, ki je uresničila tako velik? Ponosen sem, da igram v največjem klubu na svetu. To je zelo pomembno zame," je dejal Portugalec. 

Kapetan Sergio Ramos pa: "Govorili so, da je nemogoče, da bi znova osvojili Ligo prvakov, ampak letos spet mi slavimo. Moram pa izpostaviti sijajno delo velikega trenerja Zinedina Zidana, velik poljub pa pošiljam predsedniku, ki bolj ali manj opravlja veliko delo." 

Zidane pa je bil kratek in se je vsem iz srca zahvalil za veliko podporo, ki so jo bili deležni med sezono.