Pravi, da bo deklica

VIDEO: 71-letna Maria razkazuje ultrazvočne slike in trdi, da bo postala mati

R.T.
24. 5. 2018, 18.18
Posodobljeno: 24. 5. 2018, 18.29
Deli članek:

71-letnica Mehičanka trdi, da je v šestem mesecu nosečnosti in da bo kmalu rodila »čudovito hčerkico.«

YouTube
To je njen edini dokaz.

Mario de la Luz, 71-letno upokojenko iz mehiškega mesta Mazatlan, je pred tremi meseci prevzel občutek, da se z njenim telesom dogaja nekaj nenavadnega. Počutila se je utrujeno, zaspanost in omotica sta postali del vsakdana. Pogosto je bruhala. Takrat je prvič posumila, da je noseča. Obiskala je zasebno bolnišnico, kjer so ji pojasnili, da dejansko pričakuje otroka. Če ni prišlo do napake, bo to že njen deveti po vrsti. Priznala je, da so bili bolj kot ona sama osupli zdravniki, v zadnjih treh mesecih pa je v različnih bolnišnicah opravila že deset ultrazvokov. Tako za »ziher.« »Zdravniki niso mogli verjeti. Povedali so mi, da bom rodila deklico,« je pojasnila Maria.

Navdušenja nad novico o mali sestrici pa z njo niso delili njeni drugi otroci. Ljudje ji svetujejo, naj zaradi starosti raje opravi splav, a ima vzhičena Maria drugačne načrte. Naslednji obisk pri ginekologu jo čaka 18. julija, takrat naj bi na svet s carskim rezom prijokala dojenčica. 

Potegavščina?

Novica je seveda dvignila veliko prahu. Sumničavi so posebej v medicinski stroki, pri čemer številni zdravniki menijo, da si je gospa zgodbico preprosto izmislila, čeprav Maria naokoli veselo vihti ultrazvočne slike, ki so zaenkrat njen edini dokaz . Z veliko mero skepse nanjo gledajo tudi sosedje, ki nestrpno pričakujejo »usodni« 18. julij, ki bo pokazal, ali je hčerka dejansko zrasla v njenem trebuhu in ne samo na njenem zelniku.