Svet

Dekan Igor sredi sramotnega seks škandala!

K.A.
26. 7. 2014, 19.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Nihče ni pričakoval, da ima ugleden dekan dvojno življenje.

Ruski dekan Igor Latinjin se je znašel sredi velikega seks škandala, saj je dlje časa vodil številne moskovske bordele.

Dekleta, ki so bila pod okriljem Latinjinovega, so se prodajale za 100 evrov na noč, enkrat na teden so imele brezplačne zdravstvene preglede in imele na voljo strokovnjake za marketing.

Latinjin je bil dekan ene od privatnih moskovskih univerz in bivši vojaški oficir, od nedavno pa naslovnice medijev polni zaradi škandala s prostitucijo in svojega načina življenja. Razvpiti Igor je v zadnjih letih odprl več bordelov in nočnih klubov, enega izmed njih pa kar v prostorih univerze, kjer je bil dekan.

Bil je lastnik velikega produkcijskega centra v Moskvi, dekleta za delo v njegovih bordelih pa so izbirali zaposleni v omenjenem centru. Dekleta so vabili na razgovore za modele in maserke, šele kasneje se je izkazalo, da gre za povsem drugo vrsto dejavnosti. Prijateljice noči, ki so bile zaposlene v njegovi bordelih, so stanovale v sodobno opremljenih sobah, ki so se nahajale v omenjenih bordelih.

Latinjina so aretirali v njegovi razkošni vili, preti pa mu zaporna kazen do 18 let. Ko mu je policija potrkala na vrata se ni želel predati, zato so ga morali pri aretaciji uporabiti silo.