Svet

Par, ki je ubil pedofila: Še enkrat bi storila enako!

N.J.
11. 5. 2014, 21.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Jeremy Lee Moody in Christine Moody sta ubila 59-letnega Marvina Parkerja in njegovo 51-letno ženo Gretchen Dawn Parker, In razlog? Moški je bil registriran spolni prestopnik.

rulabrownnetwork.blogspot.com

Jeremy Moody je obe žrtvi ustrelil, njegova soproga Christine pa je ženski prerezala vrat. Oba morilca sta bila v otroštvu zlorabljana. Čeprav sta sprva kazala nekaj obžalovanja, sta ob izreku kazni - oba sta dobila maksimalno kazen, tj.dvokratno zaporedno dosmrtno zaporno kazen, povedala, kaj resnično čutita. "Se vidimo kasneje, perverzneži!" je Jeremy Moody na sodišču vpil na sorodnike Parkerjevih. "To si zasluži vsak, ki zlorablja otroka! Dobila sta to, kar sta si zaslužla! Če bi imel še kdaj možnost, bi storil enako," je dejal. "Še bi jih pobil." 

rulabrownnetwork.blogspot.com

"Mislim, da bi z Jeremyjem ubila še katerega pedofila, če bi imela možnost," je podobne misli razkrila še Christine Moddy. "Ničesar ne obžalujem. Dan, ko sem ubila tistega pedofila, je bil zame najlepši dan v življenju." 

 Jeremy se je od Christine poslovil s poljubom, nato pa so oba odpeljali v zapor - vsakega v svojo celico, kjer bosta preživela preostale dni svojega življenja. Par je sicer načrtoval umor še enega pedofila, preden so ju aretirali zaradi umora Parkerjevih. Njuna odvetnika sta povedala, da Jeremy trpi za shizofrenijo in da v času umorov ni jemal zdravil. Christine je prebolela raka na dojki in je pred štirimi leti preživela mastektomijo.