Svet

21-letno misico silili v seks

M.V.
30. 11. 2013, 17.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Enaindvajsetletna Ashleigh Blake iz Severne Karoline toži organizatorje izbora za mis Universe, saj naj bi jo poskušali prisiliti v oralni spolni odnos, v zameno za uvrstitev v finalni izbor.

Facebook

»Organizacija Miss Universe je polna seksualnih predatorjev in prestopnikov, ki izkoriščajo svoj položaj za seks z mladimi dekleti,« trdi Ashleigh Blake, 21-letnica, ki toži odgovorne pri omenjenem lepotnem izboru, saj naj bi jo eden od agentov, ki iščejo lepotice za izbor, poskušal prisiliti v oralni seks.

Ashleigh je številko organizatorjev, ki so ravno iskali nove lepotice za tekmovanje, našla na spletu in takoj poklicala ter se pozanimala o podrobnostih tekmovanja, uslužbencu Domingu Rodriguezu pa je poslala tudi nekaj svojih fotografij.

Domingo jo je na sestanek zvabil pod pretvezo, da se zanjo zanima revija iz Miamija, ki jo želi imeti na naslovnici, zato se je Ashleigh brez pomislekov sestala z njim v bližnji kavarni. Domingo jo je zvabil v svoj avto in ji začel pojasnjevati, kaj se od nje pričakuje, če želi uspeti kot manekenka.

 Zahteva odškodnino in opravičilo

»Želel je, da ga oralno zadovoljim. Ni me spustil iz avta, zato sem začela jokati; pobegnila sem iz avta in tekla na policijo, kjer so mi povedali, da ne morem vložiti prijave, ker mi je le grozil s spolnim odnosom in me ni fizično napadel,« je ameriškim medijem povedala šokirana Ashleigh.

Zaradi čustvenih bolečin in nadlegovanja zdaj toži organizacijo Miss Universe in jo obtožuje, da zavestno zaposlujejo ljudi, kot je Rodriguez, ki mamijo dekleta v umazan svet mode. Zahteva odškodnino v višini 200 tisoč dolarjev in opravičilo. Odgovorni v organizaciji tožbe niso želeli komentirati, Ashleigh pa upa, da bo njen primer opozoril druga lahkoverna dekleta, ki si na vso silo želijo uspeti kot manekenke.

Facebook

Facebook