Svet

V Savi odkrili polovico trupla

P.R.
22. 10. 2013, 12.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V nedeljo popoldne je ribič v reki Savi naletel na šokantno odkritje. Na površje reke je namreč priplavala polovica trupla. Šlo naj bi za mlado žensko.

Wikipedia
V Savi so našli polovico ženskega trupla.

Na grozljivo najdbo je naletel hrvaški ribič, ki je lovil na delu reke med županjsko tovarno sladkorja in mestnim muzejem. Drug očividec je povedal, da naj bi šlo za spodnjo polovico trupla domnevno mlajše ženske. Šokiran ribič je sicer takoj poklical policijo, ki je prevzela posmrtne ostanke in jih predala patološkemu oddelku vukovarske bolnišnice. Od slednjega pričakujejo dodatne informacije.

Šlo naj bi za mlajšo žensko.

Neuradno naj bi bilo znano, da gre za ostanke ženskega trupla, ki naj bi glede na stopala pripadalo mlajši osebi. Več bo znanega, ko bo znano tudi, kako dolgo je bilo telo v reki. »Večkrat se je že zgodilo, da je Sava naplavila trupla oseb, ki so bile s področja BiH, na katero meji Sava. Ali je ta oseba umrla nasilne smrti ali so jo pojedle ribe in je zato najden zgolj del telesa, bo znano po koncu obdukcije,« pojasnjujejo na vukovarski policijski upravi. Pred nekaj leti je Sava pri Županji res naplavila del moškega trupla, takrat je šlo za zgornji del. Identiteta osebe nikoli ni bila odkrita, saj je bilo truplo predolgo v vodi in so ga močno iznakazile ribe.