Svet

Kdo je v resnici oče Severininega otroka?

M.V.
18. 10. 2013, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Hrvaški mediji so šokirali z objavo članka, v katerem pišejo, da srbski poslovnež Milan Popović v resnici ni oče otroka hrvaške pevke Severine. Zanosila naj bi z neimenovanim srbskim mafijcem!

BB2
Kdo je v resnici oče njenega otroka?

Ko smo že mislili, da medijska saga o boju za skrbništvo med Popovićem in Severino ne more doseči novih razsežnosti, se je zgodilo prav to! Hrvaški medij je namreč objavil, da otrok, za katerega se tako vročekrvno bori Milan, sploh ni njegov. Vlogo očeta naj bi prevzel, da bi naredil uslugo svojemu prijatelju, ki je znan srbski mafijec.

Milan in Severina - dogovorjeni par?

Severina se zato upravičeno boji za svojega sina, saj bi resnica o njegovem očetu uničila podobo, ki sta jo z Milanom gradila zadnji dve leti. Novinar, ki je članek objavil na hrvaškem spletnem mediju, trdi, da nikoli nista bila zaljubljena, ampak je šlo le za spretno oblikovan dogovor, ki naj bi javnost odvrnil od resnice. Severina naj bi namreč zanosila z zelo iskanim srbskim kriminalcem, ki pa ni želel, da njegov odnos s pevko pride v javnost.

Preverjena informacija

Dražen Stjepanić, avtor članka, ki je na noge spravil ne le hrvaško, ampak tudi srbsko javnost, trdi, da je njegova informacija o očetovstvu preverjena in da se tožbe ne boji, saj bi na sodišču le razkril resnico. Pravi tudi, da so bili Severini od nekdaj všeč pokvarjeni moški; med drugim se je dobivala tudi s črnogorskim mafijcem Milanom Lučićem (z njim je posnela odmevni domači pornič) in nekaterimi srbskimi generali.

A te svoje podobe ne želi deliti z javnostjo in sponzorji, ki jo ves ta čas prikazujejo kot spodobno in ponosno žensko. Stjepanić pravi, da mu je zaupni beograjski vir izdal tudi ime pravega očeta malega Aleksandra, ki ga bo objavil v bližnji prihodnosti. Severina se na članek še ni odzvala, zato pa je govorice že zanikal Popović, ki je menda šokiran zaradi trditev, da ni Aleksandrov oče. Zatrdil je, da gre za neskončno neumnost in veliko laž. Prav zanima nas, kako se bo vse skupaj razpletlo!

BB2
Sta bila z Milanom le dogovorjen par?