Svet

Drugi otrok za Kate in Williama

M.V.
5. 10. 2013, 18.32
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Čeprav sta vojvodinja Catherine in princ William prvega otroka, princa Georgea, dobila pred komaj dobrima dvema mesecema, se na Otoku že šepeče, da naj bi Kate še pred koncem leta drugič zanosila!

Profimedia
Kate naj bi še pred koncem leta drugič zanosila!

Mali princ George je bil nedvomno eden najbolj težko pričakovanih otrok na svetu, ki je v veselem pričakovanju ponovno združil prav vse Britance, ki pa si očitno želijo, da bi kraljevi par še povečal družino. Komaj dobra dva meseca po rojstvu princa naj bi se namreč že govorilo, da Kate in William že načrtujeta novega dojenčka. Govorice so se začele po njuni zabavi v palači Kensington, kamor se je mlada družina preselila po končani prenovi. Par je prijateljem namreč razkazal svoj novi dom, ki ima že zdaj urejeni dve otroški sobi. Eno za Georgea, druga pa je že pripravljena na nov naraščaj. Kate je imela sicer precej težavno prvo nosečnost z močnimi jutranjimi slabostmi, prav tako naj bi se zadnji mesec spopadala s poporodno depresijo, a vse to je očitno ne bo zaustavilo pri želji, da bi imela veliko družino.

Profimedia
Kate se kljub težavam pri prvi ne boji druge nosečnosti.

Dobra novica za britanski proračun

»Kate in William si želita bratca ali sestrice za sina. Navdušena sta nad idejo o še enem otroku in upata, da jima bo uspelo, da bo Kate zanosila še pred božičem,« je ameriškim medijem izdal vir blizu kraljevega para. Če bi se to res zgodilo, bi imeli Britanci spet nov razlog za praznovanje, ki je po mnenju mnogih strokovnjakov rešilo proračun države. Le s prodajo spominkov, okrašenih s podobo malega princa in ponosnih staršev, številnimi rajanji in zabavami ob rojstvu kraljevega potomca so namreč zaslužili več sto milijonov evrov!