Svet

Ženska nadlegovala mladoletnice

Simon Rosc
24. 9. 2013, 13.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

21-letna ženska iz ameriške Virginie, ki se je izdajala za 15-letnega mladeniča, je obtožena spolnih napadov na mladoletnice.

Thinkstock
Ženska se je izdajala za dečka.

Policisti iz mesta York-Poquosona so prejeli prijavo, da nekdo v gozdu kriči. Kot jim veleva dolžnost, so šli pogledat in našli deklico in domnevno 15-letnega mladeniča, ki naj bi mu bilo ime Seth Walker. A izkazalo se je, da je resnica nekoliko drugačna. Policisti so že takoj na kraju dogodka skoraj z gotovostjo vedeli, da je identiteta mladeniča lažna, pozneje pa so se o tem še prepričali.

Ugotovili so namreč, da je deček v resnici 21-letna ženska po imenu Stephanie Griffith. »Ugotovili smo, da je bila Griffithova nekaj trenutkov, preden smo prišli, v seksualnem stiku s 15-letnico. Ta je sicer vedela, da je njen ljubimec v resnici ženska, ni pa vedela njene prave starosti. Vreščanje pa je bilo posledica poskusa prebosti popek za piercing,« so povedali na policiji.

Dekleti sta postali prijateljici pred nekaj meseci in čez čas je njuna zveza postala še spolna. Zaradi tega je policija žensko ovadila zaradi spolne zlorabe in vstavljanja piercinga mladoletnici. Policisti zdaj poskušajo ugotoviti, ali je morda spolno nadlegovala še druge mladoletnice.

Thinkstock
21-letna prestopnica.