Svet

Romkinja seksala z duhovnikom in izsilila več kot 350.000 evrov

K.Š.
16. 9. 2013, 15.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Zapeljala in obnorela ga je z namenom, da bo na ta način zaslužila masten denar. Duhovniku je pred nekaj dnevi 'počil film'

Shutterstock
Fotografija je simbolična

Seks z mlado Romkinjo ga je presneto drago stal!

Zgodba spet prihaja iz sosednje Italije, kamor je ženska redno hodila z namenom, da bo s svojim telesom mastno zaslužila. Več kot na ulici, pa je zaslužila v postelji z upokojenim duhovnikom. 

V mrežo seksi mladenke romske krvi se je zapletel upokojeni duhovnik iz Torina. Dekle ga je najprej zapeljalo in potem, ko je bil že dobesedno odvisen od nje, ga je začela izsiljevati. Po vsakem spolnem odnosu ji je moral plačati. Ženska mu je grozila, da če tega ne bo storil, bo njuna zgodba končala na naslovnicah vseh časopisov. Duhovniku je med drugim dejala, da je večino njunih spolnih odnosov tudi posnela. Čeprav dejansko ni imela ne posnetkov, ne fotografij, se je možakar zelo bal.

Grozila mu je, da bo celemu svetu pokazala 'packarije', ki sta jih počela v njegovi postelji!

Leta 2011 se je duhovnik odločil, da z njo prekine vse stike. Njene grožnje so se začele stopnjevati in v dveh letih ji je nakazal celih 350.000 evrov.

 Pred nekaj dnevi ga je spet kontakirala in zahtevala dodatnih 50.000 evrov. Možakar se je odločil, da bo vse skupaj prijavil policiji in na tak način ustavil večletno izsiljevanje. Ženska je trenutno v priporu, duhovnikova identiteta pa še ni znana, čeprav se po mestu že govori, kdo je …