Svet

Novinarka župana napadla z 'joškama'

M.J.
26. 8. 2013, 14.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Novinarka je intervju z županom nekega kanadskega mesta opravila kar zgoraj brez. V nekem trenutku mu je dejala, če lahko pridrži mikrofon, ona pa se je medtem slekla. Dejala je, da ji je vroče…

Youtube

Novinarka Lori Welbourne je intervjuvala Waltera Grayja, župana mesta Kelowna v kadadski provinci Britanske Kolumbije. Tema razgovora je bila 'zgoraj brez'. Novinarka radijske postaje je župana vprašala, kaj si misli glede dogodka v New Yorku, ko je neka ženska v restavraciji slekla zgornji del obleke. Natakar ji je dejal, naj jo obleče nazaj, ženska pa je zatrjevala, da je zakon na njeni strani. No, kasneje se je izkazalo da temu ni tako, in da je dovoljeno zgornji del sleči samo na plaži ali ulici.

Novinarka je nato vprašala kaki so zakoni v mestu Kelowna in če je tudi ona lahko gola kjerkoli želi. Po tem vprašanju je prosila župana, da je prijel mikrofon, ona pa je slekla zgornji del obleke. Začudeni župan je malce obnemel, nato pa nadaljeval z intervjujem. Odgovoril ji je tudi, da lahko po mestu Kelowna hodi zgoraj brez in ji obenem tudi pritrdil, da ji tega vsekakor ne sugerira.