Svet

Princesin fant v objemu gole striptizete

mv
15. 8. 2013, 10.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Princesa Eugenie, sedma v vrsti za britanski prestol, zadnje dni ni najbolj srečna. Razlog za to je obnašanje njenega fanta, 27-letnega Jacka Brooksbanka, ki so ga paparaci ujeli v objemu gole striptizete.

Profimedia
Eugenie že dve leti uživa v družbi zabavnega Jacka.

23-letna princesa Eugenie, hčerka princa Andrewa, se sooča z dejstvom, da njen dolgoletni fant Jack ni tako priden, kot morda deluje. Eden od britanskih tabloidov je namreč objavil fotografije, na katerih se 27-letnik zabava v objemu gole striptizete. Kraljica Elizabeta nad tem zagotovo ne bo navdušena, saj ji njeni potomci skoraj vsak mesec postrežejo s kakšnim škandalom. Edina olajševalna okoliščina radoživega Jacka je ta, da so fotografije nastale na proslavi njegovega 21. rojstnega dneva, ko barman še ni bil v razmerju s princeso.

Profimedia
Nov škandal

Kleči pred striptizeto

Fotografije je revija na prošnjo britanskega dvora umaknila s spleta, medijem pa jih je posredoval vir blizu britanskega dvora. Na njih Jack otipava prsi striptizete in kleči pred njo, medtem ko ona nad njim vihti usnjen bič. 27-letnik že od vsega začetka ni bil najljubša izbira britanskega dvora, saj je le navaden natakar, medtem ko so od princese vsi pričakovali, da se bo zbližala s predstavnikom modre krvi ali uspešnim poslovnežem. A Eugenie se je na vse to požvižgala in že dve leti uživa v družbi zabavnega Jacka. Verjetno njunega razmerja ne bodo zamajale niti pohujšljive fotografije, ki so tako razburile kraljico Elizabeto.

Profimedia
Jack ni tako priden, kot morda deluje.