Svet

Srbska pevka žrtev napadalca

sj
12. 8. 2013, 16.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Letošnje leto za Jeleno Karleušo ni prav nič dobro. Vrsti se težava za težavo. Po tem, ko so ji grozili s pištolo, da je morala zapustiti oder v diskoteki, jo je napadel še človek, ki naj bi mu dolgovala 3.300 evrov.

Arhiv
Dolžnica

Danjel Rakonjac, lastnik produkcijske hiše Heli, ki je snemala njen koncert na Ušču, trdi, da mu je pevka izplačala samo 500 od dogovorjenega zneska 3.800 evrov. Zato je šel h Karleuši domov in poskušal izterjati dolg. 

Šel je h Karleuši domov in poskušal izterjati dolg.  

Jelena pa ga je prijavila policiji zaradi vznemirjenja. »Večkrat sem želel priti do Jelene, da bi se dogovorila, vendar je odgovarjala samo prek sporočil, v katerih mi je svetovala, naj se ne vznemirjam. Na prošnje, naj mi plača dolg, je odgovarjala, naj grem k psihiatru in da me bo prijavila na policijo. Zato sem šel do njene hiše na Dedinju, da bi jo ujel na laži. Zvonil sem, vendar ni nihče odgovarjal na interfon. Ko je v hišo vstopilo neko dekle, sta se na terasi pojavila Birtašević in Karleuša, ki je rekla, da je poklicala varnostnike in policijo, jaz pa sem ji rekel, da se nikogar ne bojim," je povedal Rakonjac, ki še vedno čaka na svoj denar …