Svet

Slovenci so mu uničili dopust

B. P.
13. 8. 2013, 09.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Branko Čakarmiš je letošnje počitnice začel sveže zaljubljen in si temu primerno zaželel idiličen dopust.

arhiv Lady
S sinom sta se potepala po Škotski, kjer bi bil tudi Čakarmiš lahko bolj sproščen, saj ga tam gotovo ne bi nihče prepoznal.

Izbral si je otok Hvar, ki je zelo priljubljen med Slovenci, prav to pa je programskemu direktorju komercialne televizije pokvarilo brezskrben oddih. Na plaži je bil nenehno tarča priložnostnih paparacev in celo otroci so si ga privoščili fotografirati brez njegove vednosti – vse to zato, da bi v objektiv ujeli njegovo novo dekle. Ta je po pričevanju očividcev zelo športne postave in prava lepotica, in kot smo prvi razkrili, je temnolaska.

Par je bil nastanjen v razkošnih zasebnih apartmajih, televizijcu pa so z veseljem povedali, da je večina turistov iz Slovenije. Njega pa je motilo prav to, še posebno ko ga je neki deček fotografiral brez vprašanja. Branko je hitro vzel stvari v svoje roke, se približal družini pogumnega fantiča in jim rekel: »Pozdravljen, fantek, bi se rad fotografiral z mano? Jaz bi se s tabo takoj, ker se rad slikam, vendar ne na skrivaj in ne da bi me kdo vprašal,« je iznajdljivo potrkal na njihovo vest in celo dosegel, da so fotografijo izbrisali. Nato pa se je v zahvalo še fotografiral z desetletnikom. Veliko manj težav z zasebnostjo je imela Brankova nekdanja žena, ki se je medtem mudila na drugem koncu Evrope.