Svet

Beyonce spet na Hvaru

M.V.
11. 5. 2013, 08.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Poletje se približuje s svetlobno hitrostjo, in medtem ko Slovenci še vedno čakamo, da svetovni zvezdniki odkrijejo lepote naše dežele, se Hrvati veselijo napovedanih obiskov največjih umetnikov iz sveta zabave.

Profimedia
Beyonce in Jay-Z sta Hvar prvič obiskala pred dvema letoma.

Svetovni zvezdniki si lahko privoščijo počitnice kjerkoli na svetu, vedno več pa se jih odloča za dopustovanje na hrvaški obali. Hrvaški mediji pišejo, da sta za letos svoj obisk že najavili sestri pevki Amelia in Sarah Brightman. Otok Hvar bosta letos že drugič obiskala tudi Beyonce in njen mož Jay-Z, ki sta po eni od otoških rož poimenovala celo svojo hčer Blue Ivy. Omenjeni otok je priljubljen cilj starlete Paris Hilton, ki bo Hvar letos obiskala v okviru festivala elektronske glasbe Ultra Music Festival.

Eccelstone, Abramovič in Cruise

Zalive Jadranskega morja vsako leto s svojo jahto obišče prvi človek formule 1 Bernie Eccelstone, ki je ljubezen do hrvaške obale prenesel tudi na svoji hčerki Petro in Tamaro. Svojo morsko lepotico bo na Hrvaško spet pripeljal pokazat eden najbogatejših Rusov, Roman Abramovič, z boljšo polovico Dasho Zukovo in njunim sinom Aaronom Alexandrom. Da bo zbirka hollywoodskih veljakov popolna, pa je ponovni obisk Hvara napovedal igralec Tom Cruise, ki je obljubil, da bo tokrat s seboj pripeljal hčerko Suri.

Profimedia
Toma Cruisa so s prijatelji lani prvič opazili na Hvaru.