Pozitivna zgodba

Kako lepo so zdravnike in medicinske sestre presenetili starši bolnih otrok

P.K.
21. 4. 2023, 20.30
Posodobljeno: 5. 2. 2024, 09.00
Deli članek:

Junaki 3. nadstropja, društvo staršev otrok zdravljenih na kliničnem oddelku za otroško hematologijo in onkologijo, je za medicinsko osebje pripravilo res lepo presenečenje.

Facebook
Zadovoljno osebje z darom društva Junaki 3. nadstropja.

Zavedajo se, da majhne stvari, drobne pozornosti lahko pomenijo zelo veliko. V želji, da bi bil oddelek čim bolj prijeten za vse, ki tam preživljajo veliko časa; tako za male junake in njihove starše, kot tudi za osebje, so se odločili za preureditev več prostorov in dograditev oz. širitev oddelka na teraso. "Do uresničitve nas zaradi zahtevnosti projekta in pridobivanja dovoljenj čaka še dolga pot," je sporočilo društvo.

Medtem so se namenili razveseliti medicinske sestre in zdravnike s pozornostjo, tako so zanje priskrbeli mikrovalovno pečico. "Topel čaj sredi noči ali kavica navsezgodaj sta nujna spremljevalca, zato je mikrovalovna pečica v sestrski sobi zelo veliko v uporabi. Sedanja je bila tako dotrajana, da ne bi dočakala zaključka projekta prenove. Zato smo za naše srčne sestre in zdravstvene tehnike priskrbeli novo in jo predali v uporabo," so sporočili.